2007-01-19

Library liberties

Jag har vissa problem med att förstå den här JO-anmälan. Den känns mest jävligt ansträngd, måste finnas fan så mycket mer konstruktiva sätt att gå till väga och försöka hitta en kompromiss istället för att anmäla. Jag är (som Homer skulle uttryckt det) a flaming homosexual, vill inte påstå att jag förespråkar censur, men det finns tillfällen då jag inte tycker man ska behöva riskera att få grov pornografi upptryckt i ansiktet. För det är det ju. På Qx finns användare med bilder på armar och ben intryckta varhelst det finns kroppsöppningar... Det går knappast att jämföra med Café eller Slitz välretuscherade, lättklädda damer (som jag på inget sätt försöker rättfärdiga).

Jag tror inte att det här har någonting med en homofobisk inställning hos biblioteks- eller kommunchefen i Broby. Det skulle man möjligen kunna hävda om biblioteket rensat sina hyllor på hbt-litteratur eller liknande, men det här är ju bara löjligt. Expressen får det att framstå som att i Broby fråntas homosexuella sina medborgerliga rättigheter att nätdejta på bibliotketet! Jag har inget emot porrsurfande heller, men vem fan gör det på biblioteket? Skaffa en uppkoppling din kåte fan! Eller stöt på en het bibliotikarie istället för att sura framför burken. Bah!

Andra bloggar om: , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mendet där är typiskt gubbar som kommer på nåt bra.
Då är det alltid jättedåligt.

a-j sa...

jag HAR en het bibliotikarier, han är mycket roligare än porr.

Mattias sa...

du, det kan jag verkligen tänka mig. och förmodligen fan så mycket smartare än ansträngda pk-bögar som försöker göra en issue av det här...