2006-08-19

Dödsmetall

Sångaren Jon Nödtveidt i Dissection är död. På löpen står det att man fann hans kropp i en cirkel av tända ljus, men i artikeln står det inget om omständigheterna. Enligt bandets hemsida har han valt att avsluta sitt liv "when he felt that he had fulfilled his self-created destiny".

Vad ska man tycka om det här? Good riddance to bad rubbish? Eller bara att det är sorgligt? Är det verkligen hans ord på hemsidan? Varför tar man livet av sig när det börjar gå bra för ens band? Fanns det någon ånger över vad han gjort med sitt liv? Massor av frågetecken mest...

Lite bra är att Aftonbladet faktiskt uppmärksammar att mordet på Josef Ben Meddaour inte var ett rituellt satanistiskt mord utan ett hatbrott och att han dödades på grund av sin sexuella läggning.

Andra bloggar om: , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

han valde att ta sitt liv pga av, som du själv har citerat, att han hade skapat sitt eget öde och därför var klar med jordelivet!

Angående mordet på Josef så var det inte pga hans sexuella läggning! Jon följde den satanistiska läran, där hämnd är inräknat!